Ons tandheelkundig team

Maarten Kooij, tandarts
In 2003  ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik graag bezig ben met mijn handen en daarnaast mensen graag help. Ik ben een algemeen practicus die het zeer belangrijk vindt om tijd te nemen voor een patiënt. Duidelijke uitleg met betrekking tot de behandeling en preventieve voorlichting zijn belangrijke zaken voor mij.
Ingeschreven in het BIG-register

Marielle Oostenenk, tandarts
In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarvoor heb ik de opleiding mondhygiëniste afgerond en ruim 2 jaar gewerkt in een praktijk voor parodontologie. Ik wilde echter creatiever bezig met mijn handen bezig zijn, vandaar dat ik tandheelkunde ben gaan studeren. Ik ben een algemeen practicus met een passie voor voor de esthetische tandheelkunde en behandeling van gebitsslijtage. Ik heb daartoe twee vervolgopleidingen afgerond. Regelmatige nascholing en werkgroepen met mijn collega’s vormen een belangrijk onderdeel van mijn vak.
Ik ben mij er van bewust dat mensen een tandartsbezoek zeer spannend kunnen ervaren. Gelukkig heb ik al veel mensen van hun angst afgeholpen en dat is fijn. Om te voorkomen dat er bij kinderen een angst ontstaat, maak ik een bezoek voor hun zo plezierig en ontspannen mogelijk.
Ingeschreven in het KRT-register en BIG-register

 

Ons tandheelkundig team bestaat verder uit:
Mondhygiënisten: Mandy van Harn, Masih Djamal
Assistentes: Bianca, Astrid & Petra
Praktijkmanager: Wendy Kooij